onsdag 14 oktober 2009

Räkfrossa

Ohh va gott det kan vara att komma hem en fredag, sätta sig vid bordet med ett glas vitt, den man älskar och en skål fylld med räkor. Jag har inte varit mycket för räkor innan, men det blir godare och godare för varje gång jag äter det. För mig blir det för mycket att bara äta räkor så till vår räkfrossa gjorde jag en liten tomat och avokadosalsa. Testa gärna!

Ingredienser
Räkor
2 avokado
2 tomater
1 vitlöksklyfta
pyttelite citron

Gör såhär
1. Ja räkorna kan du bara slänga upp i en skål, så får ni skala dem vid bordet
2. Dela avokadonaoch hacka fruktköttet och lägg i en skål
3. Dela tomaterna på mitten och skär ut kärnorna (släng). Skär sedan fruktköttet i bitar och blanda med avokadon.
4. Smaksätt röran med en vitlöksklyfta och lite citron.

Mums!!!

Inga kommentarer: