onsdag 8 juli 2009

Sesam- & chilimarinerad kyckling i tortilliabröd

Ja, jag vet, det e i princip samma sak som taccos, men det finns ju så många sätt att variera sig på så jag tänkte bara inspirera er till att modifiera era taccos. Möjligheterna är oändliga!
Ingredienser
Tortillabröd
2 kycklingfiléer
1/3 chilifrukt
4 msk sesamfrön
en skvätt olivolja
2 tomater
½ gurka
ca 10 salladsärtor
ruccola & maché sallad
1 spetspaprika (eller vanlig paprika)
1 rödlök
1 sats guacamole

Gör såhär
1. Gör guacamolen
2. Hacka chilin mycket smått och lätt i en bunke tillsammans med lite olja och sesamfröna
3. Marinera kycklingen en kort stund i marinaden
4. Stek kycklingen tills den fått lite färg och är tillagad rakt igenom
5. Hacka grönsakerna i den storlek du vill ha dem och lägg upp i små skålar eller på ett större fat
6. Värm tortilliabröden några sekunder i micron - sen är du färdig att äta!

Enjoy!

Inga kommentarer: