onsdag 1 april 2009

Stekt fisk med pressad potatis

Igår blev det färsk fisk - nåt jag tror vi kommer fortsätta med lite mer. Mycket gott!!!

Ingredienser:
Färsk torsk
Ströbröd
Citronpeppar

Potatis
Bönor
Sparris

Sås:
Gräddfil
Färsk dill
Citron
Röd stenbitsrom

Vi gjorde såhär:
1) Strö ett tjockt lager ströbröd på en tallrik och blandade det med citronpeppar.
2) Lägg fiskfiléerna på tallriken en i taget o se till så fisken täcks av ströbrödet.
3) Koka potatisen
4) Stek fisken på "lagom" värme i olja
5) Koka upp vatten och låt bönor och sparris koka en kort stund.
6) När potatisen är färdig, pressa den för en lite lyxigare middag!
7) Rör snabbt ihop såsen så den får den konsistens och smak som du vill ha.

Hoppas du tycker det är lika gott som vi tyckte!

1 kommentar:

Cathrin sa...

Nu blev jag hungrig. Låter ju supergott.