fredag 22 maj 2009
Fyllda champinjoner
Ingredienser
Fetaost
Soltorkade tomater
Stora champinjoner
Vitlök
Philadelphiaost med smak av tomat och basilika
Gör såhär
1. Ta bort stammen på champinjonerna och använd en tesked för att gröpa ur "hattarna" så mer fyllning får plats
2. För att få hattarna att stå still, skär av en tunn bit på "hatt-toppen" (eller vad man nu kan kalla det)
3. Blanda philadelphiaosten, hackade soltorkade tomater och fint hackad vitlök i en skål
4. Fyll hattarna med gojset och toppa med fetaost
5. In i ugnen, ca 250 grader, ca 10 minuter eller tills fetaosten fått färg och det bubblar i svamparna.
Hoppas ni gillar detta lika mycket som jag gör. Det bästa med fyllda champinjoner är att man kan fylla dem med vad man vill. Min fyllning ovan är bara ett tips! Ett mycket gott tips! Enjoy!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar